ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Белзької міської ради Львівської області»


21.03.2023
ПОШИРИТИ


ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Белзької  міської ради Львівської області»

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань виконавчий комітет Белзької міської ради Львівської області повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Белзької  міської ради Львівської області» та аналізу його регуляторного впливу.

Метою даного регуляторного акту є встановлення вимоги щодо  благоустрою та утримання території об'єктів благоустрою міст та сіл Белзької  міської   територіальної громади, визначення правові, екологічні, соціальні та організаційні основи благоустрою  території.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Белзької міської ради (www.belztg.gov.ua/).

Зауваження та пропозиції приймаються електронною та звичайною поштою впродовж 1 місяця з дня оприлюднення даного повідомлення: 80062, м. Белз, вул. Домініканська, 1., ел. пошта: belz_rada@i.ua.