Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)


13.04.2023
ПОШИРИТИ


 

Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

 

  • Проект детального плану території будівництва мультимодального терміналу з виробничо-перевантажувальним комплексом на території Белзької міської ради, Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту).

Територія проектується для будівництва мультимодального терміналу з виробничо-перевантажувальним комплексом, що буде забезпечувати оптимальне перевезення товарів та вантажів різними видами транспорту, такими як автомобілі та залізниця, розміщення елеваторного комплексу та нафтобази. Орієнтовна площа території, на яку розробляється ДПТ – орієнтовно 566,2 га.

  • Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Белзька міська рада Львівської області.

Розробник ДПТ – ТзОВ «ЗЕМЛЕБУДПРОЕКТ»

Розробник СЕО – ТзОВ «Центр Проект ЛТД».

  • Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

           а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 06.04.2023 по 05.05.2023 р.;

           б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Белзька міська рада Львівської області (Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Белз, вул. Савенка, 1, 80062).

           в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

приміщення Белзької міської ради Львівської області (Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Белз, вул. Доміканська , 1) 04 травня 2023 року о 11.00год

г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Белзька міська рада Львівської області (Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Белз, вул. Доміканська , 1, 80062).

Адреса сайту: https://belztg.gov.ua/

ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Белзька міська рада Львівської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.

 

                 Міський голова                                                            Оксана БЕРЕЗА

 

 

Ребрина Л.Я.

0673910120

 

Приєднані файли